Taxe de transport

Costuri livrare

Uralmag.Ro va pune la dispozitie urmatoarea metode de livrare:

 

Livrare National - Livrare in 1-3 zile

Courier - cost unic 20 lei pentru comenzi sub 300 RON. Fara costuri aditionale.

 

Returnarea produselor

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, FARA  a fi deteriorat sau a prezenta urme de folosinta.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de catre cumparator.

Modalitate de returnare a produsului este urmatoarea:

In cazul in care produsul prezinta defecte sau doriti sa il returnati sau schimbati pentru orice alt motiv, acest lucru se poate face in termen de 14 zile de la primire, in starea in care au fost primite produsele, noi, nepurtate , insotite de bonul fiscal. Se trimite un email la [email protected] in care specificati ca doriti sa returnati comanda, numele si numarul de telefon si veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii pentru a vi se va da datele de retur, sau ne puteti contacta la numarul afisat pe site de luni pana vineri intre orele 09:00 si 20:00.Transportul pentru retur este suportat de catre client , sau de catre expeditor daca produsul prezinta defecte sau nu corespunde.

Returul se face cu instiintarea anterioara ( telefonic sau email)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile lucratoare prin transfer bancar sau mandate postal, in baza datelor primite pe email.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat. 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H  telephonic sau email la [email protected] pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de UralMag.ro.

Sigilati produsele pe care doriti sa le returnati intr-o punga sau o cutie. Produsele care au lipite pe ambalajul original, etichete de la curier, banda adeziva sau orice alt material ce va deteriora produsul (cutie, ambalaj, etc.) nu vor fi acceptate ca retur.

Coordonate adresa retur :

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile dupa ce coletul a fost primit si inspectat de catre unul din reprezentantii magazinului UralMag.ro

Returnarea se poate face numai o singura data pentru un produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.